Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.
Personeel

Geen goed bedrijf zonder goed personeel! Hiervoor zijn goede arbeidsvoorwaarden onmisbaar. De FNRS voorziet u graag van advies en zorgt voor goede scholing voor instructeurs, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van BHV. FNRS-ondernemers maken gratis gebruik van de hippische banenmarkt, waar u gemakkelijk uw vacatures plaatst.

ist-3.png
1
Arbo en RI&E

Waar personeel is, geldt de arbo-wetgeving. Er is een speciale arbocatalogus voor de hippische sector, evenals een branchegebonden risico-inventarisatie en -evaluatie.

1
Banenmarkt

Voor iedereen die personeel zoekt, of juist op zoek is naar een baan in de hippische sector is er de online banenmarkt van de FNRS. Werkzoekenden kunnen hier hun open sollicitaite of Curriculum Vitae plaatsen, terwijl ondernemers hier hun vacatures kwijt kunnen.

1
Contracten en overeenkomsten

De FNRS maakt u het ondernemen graag een stukje makkelijker. Op de besloten pagina's van de FNRS vindt u allerlei voorbeeldcontracten, uitleg over introductieprogramma's voor nieuwe medewerkers, minimumloontabellen, voorbeelden van werkroosters en evaluatieformulieren.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de Ondernemersdesk.

1
Personeelszaken

Op deze pagina vindt u van alles met betrekking tot personeelszaken. Denk hierbij aan contracten, minimum loontabellen, evaluatieformuleren en uitleg van verschillende wetten waar u als werkgever mee te maken heeft.