Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Gezocht :

Allround stalmedewerker/instructeur

Ponymanege Equito

Bedrijfsomschrijving
Ponymanege Equito is een toonaangevende FNRS-manege voor kinderen en jongeren aan de Zuidrand van Amsterdam. Onze ruiters leren naast goed paardrijden ook van alles over de omgang en verzorging van de pony's. We werken met de KNHS ruiteropleiding Brons en Zilver en bieden het Young Leaders Program aan. Daarnaast kunnen ruiters zich verdiepen in de Freestylemethode van Emiel Voest, vrijheidsdressuur en Centered Riding.
Functiebeschrijving
We zijn op zoek naar een enthousiaste allround medewerker, bij voorkeur met instructeursdiploma (of bereid deze te halen) voor 30 tot 36 uur in de week. De werkzaamheden bestaan o.a. uit stalwerkzaamheden, verzorgen van de pony's, ontvangen en begeleiden van de klanten, coachen van Young Leaders en (indien in bezit van instructeursdiploma) geven van rijlessen.
Profiel
We zoeken een enthousiaste medewerker, die het leuk vind om met kinderen en jongeren te werken, die dierenwelzijn net zo belangrijk vind als wij en die bij wil dragen aan onze missie om de leukste 'basisschool' op paardengebied van heel Amsterdam en omstreken te zijn. Ervaring met de KNHS ruiteropleiding Brons en Zilver, de Freestyle methode van Emiel Voest en/of Centered Riding is een pré. Je begrijpt dat werken in de avond en op zaterdag erbij hoort en je wilt ons helpen om het "Equito-gevoel" uit te blijven stralen
Aanbod
Een uitdagende baan in een gezellig team, werktijden in overleg en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Solliciteren via email!

Geïnteresseerd of vragen?

maaike van rijn
kalfjeslaan 49
1183TA
Amstelveen
0203459957
06150 64 687