Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Gezocht :

Stalmedewerker m/v

Sequoia Stables

Bedrijfsomschrijving
Sequoia Stables is één van de grootste maneges in Ermelo. De manege is gesitueerd op een mooie locatie de Veluwe. Het terrein is ruim 7,2 hectare, gelegen in het bos. De manege beschikt over diverse binnen- en buitenrijbanen, paddocks een stapmolen en 65 boxen.
Functiebeschrijving
Als stalmedewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat alle stal gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd worden. Denk hierbij aan, uitmesten, voeren, paarden op- en van de paddock halen, manegeklanten helpen met op- en afzadelen enzovoort.
Profiel
Affiniteit hebben met paarden, klantvriendelijk zijn, van aanpakken weten, in een team kunnen werken en zowel ’s avonds als in het weekend beschikbaar zijn. De voorkeur gaat uit naar iemand tussen de 18 en 30 jaar.
Aanbod
We bieden je een afwisselende functie tussen de paarden. Je werkt in een gezellig en jong team, een leuke werkomgeving met een vast rooster gedeeld over de week bestaande uit weekend, avonden en overdag diensten. Het is een functie van circa 25 tot 40 uur. Deze functie is ook geschikt voor BBL. Er zijn ook doorgroei mogelijkheden, zowel op stal als bij de instructie. Lijkt dit je een leuke uitdagende baan, stuur dan voor 20 juli je CV en motivatiebrief op naar onderstaand adres.

Geïnteresseerd of vragen?

Pauline Verschuren
fazantlaan 14
3852 AM
Ermelo
0611685000
0341 426426