Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Gezocht :

Vakantiekracht voor de verzorging van de paarden

Talentenhoeve Stal Hoogwoud

Bedrijfsomschrijving
Talentenhoeve Stal Hoogwoud is een kleinschalig paardensportcentrum met als nevenfunctie zorgboerderij. Er staan ongeveer 30 paarden en we zitten centraal in de kop van Noord Holland. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk daar willen we graag aan werken. We staan voor Paardenwelzijn, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor al onze bezoekers. .
Functiebeschrijving
We zijn op zoek naar een stalmedewerker voor de zomervakantie. Het verzorgen en bewegen van de paarden. Stallen mesten, voeren, onderhoud en bewegen (longeren, rijden etc.)
Profiel
We zoeken iemand met een positieve uitstraling, respect voor mens en dier en goede motivatie. Opleiding is niet perse belangrijk wanneer je al een behoorlijke basiskennis van paarden hebt. Je bent minimaal 17 jaar oud en je realiseert je dat de zorg voor paarden je handen kleren vies maakt, best zwaar is en je héél veel voldoening kan geven.
Aanbod
We hebben een vacature van 20-32 uur afhankelijk van je leeftijd. Wanneer we na een ontmoeting en een goed gesprek een klik voelen nodigen we je uit voor een proefdag zodat we een goede beslissing kunnen nemen.

Geïnteresseerd of vragen?

Mariska Zoon
Koningspade 30
1718 MP
Hoogwoud
06-55740239